Köpvillkor

If you want this information in English please contact us at info@kyllajstudio.com


Beställningar och priser
Alla priser visas i SEK inklusive moms och exklusive frakt.
Vid slutförande av köp adderas fraktkostnaden på 49kr.
Om du handlar över 1000kr debatteras ingen frakt.
Vid slutförd beställning skickas en orderbekräftelse till angiven e-postadress eller mobilnummer.

Frakt och Leverans
Ordrar skickas normalt 1-2 arbetsdagar från de att beställning inkommit. Alla paket skickas spårbart via DHL. Vi ansvarar inte för fraktbolagets slarv eller eventuella förseningar. Paketet kommer hem till brevlådan eller till närmaste utlämningsställe beroende på paketets storlek. När paketet finns att hämta aviseras mottagaren via angiven e-postadress eller sms.

Ångerrätt
Du som kund har alltid 14 dagars ångerrätt vid köp hos Kyllaj studio.
14 dagars ångerrätt gäller från den dag du mottagit din beställning. Maila då info@kyllajstudio.com viktigt att du skriver vilka varor du vill returnera samt namn, adress, telefonnummer. Inom 14 dagar efter meddelandet ska varorna skickas tillbaka.
Tänk på att du som kund står för returfrakten, samt ansvarar för paketet tills de är tillbaka till Kyllaj studio därför är det viktigt att skicka spårbart.
Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi mottagit varorna hos Kyllaj studio.
Vid eventuella skador eller använd produkt återbetalas kunden ej.

Retur
Retur måste ske inom 14 dagar från de att du mottagit din beställning.
Du kontaktar då info@kyllajstudio.com märk mailet med ”Retur” samt vilka varor du vill returnera och ditt namn, adress och telefonnummer. Du som köpare står för returfraktkostnaden samt har ansvar över produkterna tills de kommit till Kyllaj studio därför är de viktigt att du gör returen spårbar så att du är säker att din retur kommer fram till oss.
När vi tagit emot din retur får du bekräftelse via Mail att vi mottagit returen. Vi betalar tillbaka returen inom 10 arbetsdagar från de att vi mottagit returen. Vid eventuella skador eller använd produkt återbetalas kunden ej.

Ej uthämtade paket/outlösta paket.
Om du som kund väljer att inte hämta ut ditt paket och produkterna returneras tillbaka till Kyllaj studio erhåller vi oss rätten att debattera dig som kund minst 500kr för administrativa kostnader samt fraktkostnader.

Produktinformation 
Kyllaj studio reserverar oss för eventuella tryckfel på vår hemsida. Vi garanterar inte att bilderna återger produktens exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet och upplösning.
Vi försöker alltid vårt yttersta att ta bilder på våra produkter så rättvist som möjligt så den speglar rätt färg och form.
Samtliga produkter säljs i befintligt skick och enligt produktbeskrivningen i publiceringen av varan. Eftersom vi delvis säljer varor som är second hand finns det nästan alltid täcken på användning. I produktbeskrivningen försöker vi alltid redogöra de skavanker som är värt att nämna så som tex lagning av tyg, fläckar, hål, nagg, missfärgningar etc.

Personuppgifter
Vid köp hos Kyllaj studio godkänner kunden vår dataskyddspolicy och vår behandlingen av dina personuppgifter. Vi behöver dina kontaktuppgifter för att fullfölja din beställning hos oss och hos DHL.
Vi säljer/lämnar inte ut dina uppgifter och information till tredje part. Du kan närsomhelst välja att begära att vi tar bort dina uppgifter eller göra en ändring eller har övriga frågor angående dina personuppgifter så hör gärna av dig till oss på info@kyllajstudio.com så hjälper vi dig.

GDPR 
Den 25e maj 2018 träder den nya dataskyddslagstiftningen (GDPR) i kraft inom EU. Alla uppgifter som finns lagrade hos oss kan du när som helst välja att begära ett utdrag ifrån, få dem ändrade eller raderade. Med lagen som grund har du också rätt att vända dig till Datainspektionen om du har eventuella åsikter kring hur vi sparar dina uppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att lämnas till tredje part eller föras över till land utanför EU

Övrigt
Har du övriga frågor eller funderingar så hör gärna av dig till info@kyllajstudio.com